Acıpayam'ın Göz Bebeği Anadolu'nun En Büyüklerinden

Acıpayam'ın Göz Bebeği Anadolu'nun En Büyüklerinden

Acıpayam Ticaret Üyemiz,Tarım Kredi Süt A.Ş.(Aynes),Türkiye'nin En Büyük 133.Şirketi Oldu

Ekonomist Dergisinin her yıl Türkiye Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği Anadolu’nun en büyük 500 şirketi araştırmasının 2021 yılına ait sonuçları açıklandı. Ekonomist Dergisi’nin 19 yıldır aralıksız olarak yürüttüğü araştırmada 3 büyük ilin dışında kalan, büyük holdinglere bağlı olmayan ve yabancı sermaye payı yüzde 50’nin altında olan şirketler Anadolu şirketi olarak kabul ediliyor. Bu araştırmaya göre Denizlili 20 firma listede yerlerini aldı.
Listede 1 firma Acıpayam Ticaret Odası üyemiz olan Tarım Kredi Süt A.Ş.(Aynes) 2021 değerlendirmelerine göre, Denizlili firmalar sıralamasında ilk sırada yer alan Er-Bakır genel sıralamada 7. sırada konumlandı.

Başkan Aksoy'dan Üyelere Özel Tebrik
"Acıpayam ve Denizli'mizin en büyük şirketlerinden olan Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş.(Aynes)tebrik ederim.Yeni bir yapılanmaya giren firmamıza Acıpayam'a yatırımlarını artıracak olduğundan hiç şüphemiz olmasın.Bir fabrika üreten lokamatiftir,Acıpayam'da çevre dostu dumanların artmasında öncü olacağız.Acıpayam'a yeni fabriklar kazandıracağız.Türkiye'nin en büyük firmaları listesine şirket sayısını arttırmak en büyük hedefimiz."