Yeni Başkan İsmail Aksoy ve Yönetim Kurulu Görevi Devir Aldı

Yeni Başkan İsmail Aksoy ve Yönetim Kurulu Görevi Devir Aldı

ATO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aksoy,başkanlık görevini Genel Sekreter Bahtiyar Arslan'dan aldı.Yapılan devir teslim töreninde yönetim kurulu ve oda personelleri hazır bulundu.

Yapılan devir teslim töreninde açıklama yapan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Akosy şunları ifade etti:"
“Komite, Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyelikleri seçimlerimizi tamamladık. İlçelerimiz için,halkımız için gerçekleştirmeyi planladığımız hayallerimizin sevincini siz değerli hemşerilerim ile paylaşma gururunu bana ve aileme verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ticaret odasının başkanı her üyesini bizzat ve yakınen tanıması gerekiyor. Hangi üyemiz hangi meslek grubunda mücadele ediyor bunu mutlaka bilmemiz lazım.Üyelerimiz işlerini geliştirmek, çalışanlarına daha güzel ortamlar sunmak istiyor. İşte tam bu noktada odamıza çok büyük görevler düşüyor,bu görevleri en iyi biçimde yönetimde ki arkadaşlarımız ile yerine getireceğiz.

Gücümüz birlikteliğimizdendir,diye çıktığımız bu yolda tek yumruk olacağız.Acıpayam ve Çameli’de üreten,çalışan,kazanç sağlayan tüm esnaflarımızın ve şirketlerimizin daima yanında olacağız."dedi.