2024 YEREL SEÇİMLERİ BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN

2024 Mahalli idari seçimlerine sayılı günler kaldı.Acıpayam Ticaret Odası olarak bölgemizin kalkınması,gelişmesi ve büyümesi güçlü bir yerel yönetimle olacağından hiçbir şüphemiz yoktur.

Acıpayam Ticaret Odamızın projelerini,isteklerini 1 yıl boyunca hizmette olduğumuz sürece belirledik ve bu doğrultular kapsamında çalışmalar yaptık.Acıpayam ve Çameli İlçemizde güçlü yerel yönetimler ile birlikte çalışmak ve bölgemizi sanayi bölgesine çevirmek en büyük hedefimiz!

Kendi seçim çalışmamız kapsamında çıktığımız,ayrıştırmadığımız ve başarılı olduğumuz birlikteliğimiz hususunda slogan haline gelen GÜCÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZDENDİR'i tekrarlıyoruz.

Acıpayam ve Çameli İlçelerimizde Belediye Başkan Adayı olan tüm adaylara ve meclis üyesi adayı olan adaylara başarılar diliyoruz.

Kazanan Acıpayam ve Çameli Olsun!

İSMAİL AKSOY
ACIPAYAM TİCARET ODASI BAŞKANI