Acıpayam Ticaret Odası Engelleri Kaldırıyor !

Hollanda’da ikamet eden Acıpayamlı gurbetçi kardeşimiz Fatih ERÇELİK ve arkadaşları ile Acıpayam Ticaret Odası’nın işbirliğinde Acıpayam İlçemize 33 adet engelli akülü araç temin ettik.

Hollanda’dan Acıpayam’a gelmesinde emeği olan başta Acıpayam Kaymakamımız Sayın Ramazan Cankaloğlu,Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Sayın Hüseyin Orakoğlu,Denizli Gümrük Müşavirliği Müdürümüz ve personelleri,odamızın üyelerini ve hayır severleri teşekkür ediyoruz.

Başkanımız İsmail Aksoy:”Göreve geldiğimiz günden beri Acıpayam Ticaret Odamızın,Acıpayam ve bölgemiz için varlığını; gerek ticari,gerek sosyal,gerekte farkındalık anlamında ortaya koymaktayız.Acıpayam’ın en güçlü sivil toplum örgütü olarak.Projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.Ana okulumuzun inşaatı bitti yeni dönemde eğitim-öğretime başlayacak.K Belgesi alma hizmetini üyelerimizin hizmetini sunduk.Özel hastaneler ile anlaşmalar gerçekleştirdik.Acıpayam’ın tanıtımı için giriş-çıkış tabela girişimlerimiz gerçekleşti.Yol kenarı işletmelerimiz için talep edilen tali yol yapıldı.Acıpayam İlçemize talep ettiğimiz 2.Noterde yakında hizmete girecek. Biz sadece üyelerimizin hizmetinde değil Acıpayam ve Çameli İlçelerimizin hizmetindeyiz.

Yerel seçim heyecanı bitti,şimdi geçim zamanı diyoruz.Acıpayam için talep ettiğimiz devletimizin desteği ile gerçekleşcek olan “Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” projemizin takipçisi olmaya devam ediyoruz.Acıpayam Belediye Başkanımız Levent Yıldırım ile projelerimizi paylaştık.Acıpayam’a yakışır,bölgemize kalkınmacı bir anlayış ile tekrar Acıpayam’ı bölgemizin çekim merkezi yapmakta kararlıyız”dedi.

Katkıda Bulunan:
Acıpayam Ekmek-Şevki NAMDAR