Acıpayam Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Aksoy ve Meclis Başkanımız Sabit Uz, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan İsmail Aksoy, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçimler geride kaldı. 6 Kasım’da çıktığımız bu yolda üyelerimizin teveccühü ile seçimleri bizim listemiz kazandı. Önemli olan bizim kazanmamız değil, memleketimizin kazanması, Türkiye’nin kazanması. Önümüzdeki TOBB seçimlerinde de Rifat Bey’e başarılar diliyoruz. Rifat Bey’in sonuna kadar arkasındayız”.