Başkanımız İsmail AKSOY,TOBB Birliği Bölge Toplantısına Katılarak Konuşma Yaptı

Başkanımız TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bölge toplantısındayız,Acıpayam ve Çameli ilçelerimizin sorunlarını dile getirdi.

Başkanımızın,Ege Bölgesi Oda/Borsa Başkanları Toplantısında Konuşmasının Başlıkları:

Acıpayam İlçemizde inşaatı devam eden okul projemiz hakkında TOBB Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu’na bilgilendirme yapıldı.

Bizimle birlikte hizmete alınan K Belgesi hizmetini bize olanak sağladığı için sayın başkanımıza teşekkür ettik.

Acıpayam ve Çameli’de hizmet veren madencilerimizin ruhsatları konusundaki son durumları aktardık ve sorunlarını ilettik.

Acıpayam Organize Sanayi projemizin son durumu hakkında bilgilendirme yaptık.

Acıpayam SGK Binamızın yetersiz kaldığını ve yeni modern binanın hizmete alınması için gayretlerimizin devam ettiği hususunda bilgilendirme yaptık ve kendisinden destek istedik.

İSMAİL AKSOY
ACIPAYAM TİCARET ODASI BAŞKANI