TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Acıpayam Ticaret Odasında

Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
Acıpayam Ticaret odası Başkanı Mehmet SÜRÜCÜOĞLU TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU nun SÜRÜCÜOĞLU nun Başkanlığı döneminde iki defa ziyarette bulunduğunu bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. HİSARCIKLIOĞLU Acıpayamdan övgü ile bahsetti. İki tane kadın meclis üyesinin bulunmasını önemsediğini TÜRKİYE de kadınların ticarette yüzde 9 olduğunu aktardı ve oranının yükselmesini tavsiye etti. Acıpayam Ticaret Odası üyelerinin NEFES KREDİSİ verilmesine değinen HİSARCIKLIOĞLU bunun dünyada başka örneğinin olmadığını belirtti. Ekonominin canlanması için gerekli çabayı gösterdiklerini dile getiren TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU esnafların enflasyonla topyekun mücadele kapsamında yüzde 10 indirim uygulamasında önemli bir girişim olduğunu aktardı.