YENİ BAŞKAN İSMAİL AKSOY OLDU

Acıpayam Ticaret Odası’nın Yeni Başkanı İsmail Aksoy Oldu

Denizli Acıpayam Ticaret Odası seçimleri 6 Kasım Pazar günü yapıldı. İsmail Aksoy Acıpayam Ticaret Odası’nın yeni başkanı oldu.
Acıpayam Ticaret Odası Başkanlık seçimleri tamamlandı. Seçimlerde Hakan Bıyıklı ve İsmail Aksoy başkanlık için yarıştı.

Acıpayam ve Çameli ilçelerinde odaya kayıtlı olan üyeler seçimde oy kullandı. Oyların çoğunluğunu alan İsmail Aksoy, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı seçildi.

Aksoy seçimlerin ardından sosyal medya hesabı aracılığı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında seçime katılan üyelere teşekkür eden İsmail Aksoy; “Birlik ve beraberlik ile odamızı yöneteceğiz.Değişimin öncüsü biz olacağız.Gücümüz birlikteliğimizdendir diye çıktığımız bu yolda birlik olacağız. Acıpayam ve Çameli ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.